page_banner

LBM60 Пренослива машина за здодевни линии свртена со глава

Мај-12-2023 година

LBM60Пренослива машина за здодевни линиисвртена глава

Пренослива машина за здодевни линии LBM60

Пренослива машина за здодевни линиисе користи во различни работни области, како што се рударски индустрии, поправка на дупки на багери за тешка работа, потпори за бродоградилиште и строги цевки на терен за обработка.

Преносливата дупчалка за водови LBM60 е совршена машина за обработка на лице место на проектот за повторно здодевување на игличката на багерот Caterpillar, komatsu, Liebherr.

На теренските дупчаници дизајнирани за тешките работни парчиња, не е лесно да се преместат или транспортираат за кратко време, ги намалуваат трошоците и времето за сопственикот, но исто така ја произведуваат истата прецизност со работилницата.

Li Xun Bo Trading ја прави линијата здодевна машина, но и свртената глава.Внатрешноста на дупката може да биде здодевна, површината на дупката може да се обработи со додаток за глава што се соочува.Тоа заштедува дополнителни трошоци и работа на машината за соочување со прирабници.

Машина за досадување на линијата на главата LBM60

LBM60Работен дијаметар на машината за здодевни линииод 35-600мм.Со различна должина на здодевната лента, таа достигнува до 10000 mm уште повеќе.Добро е за заварување на лице место и за досадни работи.Комплетот за линиски отвори ќе биде машина за заварување и вртење на лице место.

За повеќе информации за преносливата машина за здодевни линии, ве молимеКонтактирајте неслободно.